Çamlıca Tepesinde Çömlek Kuru Fasulye

Çamlıca Tepesinde Çömlek Kuru Fasulye

Çamlıca Tepesinde Çömlek Kuru Fasulye

Yenilen yemek kadar, yemeğin yendiği mekan da bir o kadar kıymetli değil midir? Yenilen yemeği önemli kılan, değerli hale getiren hem tattır, hem de mekandır aslında. Mekanın yarattığı görsellik, hafızaya işlenir. Hatıra niteliği taşır. Bu sayede unutulmazlar arasına girer. İşte bu mekan ve tatlardan biri kuru fasulyedir.

Çömlek Kuru Fasulye

Kuru fasulye sofraların vazgeçilmez ana yemeklerden biridir. Türk mutfağına ait, eskimeyen ve gelecek çağlara aktarılan bir yemektir. Yemek adı olarak kullanılan kuru fasulye şimdilerde bir marka olmuştur. Kuru fasulyeyi farklı bir tarzda yapan işletmenin, kendine verdiği ve ülkeye duyurduğu bir marka ismidir.

1999 tarihinde oluşturulan bu marka, şimdilerde adından çokça söz ettiriyor. Damaklarda farklı bir tat bırakıp, insanları cezbetmeyi başarıyor. 21 yıllık hizmet sektöründe gelişmelere ayak uydurmayı başarmış olan çömlek kuru fasulye halen devamlılığını sürdürmekte. 2006 tarihinde mekan değiştiren ve bu konuda başarısına başarı katan kuru fasulye şimdilerde Çamlıca Tepesinde.

Harika Manzaralardan Biri Çamlıca Tepesi

Turistik bir belde olan Çamlıca Tepesi, havası ile de insanları etkiliyor. Güzelim deniz manzarası gözler önüne seriliyor. Şehir hayatından sıkılanlar için oldukça ideal bir mekan. Şehir hayatının verdiği gürültü, bir nebze son bulsun istiyorsanız muhakkak Çamlıca Tepesini ziyaret etmelisiniz. Bu şekilde stres yönetimi gerçekleştirmiş, stresi en aza indirmiş olursunuz. Güzelim İstanbul’ a yukarıdan bakmak isteyen herkes buraya akın edebilir.

Sevdikleri ile güzel vakitler geçirebilir. İstanbul’ u bilmeyen, gezmeye gelen yakınlarına burayı tanıtabilir. Manzara eşliğinde, çömlek kuru fasulye markası adı altında çömlek tadında kuru fasulye giyebilir. Günün tadı doyasıya çıkarılabilir. Farklı tat ve mekan arayanların ilk adresi olma yolunda ilerleyen kuru fasulye bunun sevincini yaşıyor. Doğa ile iç içe olunabilecek bir yer olan Çamlıca Tepesinin havası kadar, çevresi de temiz. Bu güzel manzara eşliğinde uygun fiyatlar dahilinde, çömlek kuru fasulye de karnınızı doyurabilirsiniz.

Kuru Fasulyede Çömlek Mutfağı

Kuru fasulyeyi, çömlek mutfağında icra eden marka, insanların beğenisini kazanıyor. Müşteri memnuniyeti isteyen ve bu alanda çalışmalarına devam eden marka, hedeflerine bir yenisini daha ekliyor. Marka kendine has bir yöntem geliştirmiş kuru fasulye ile ilgili. Bu yöntemi de ustalıkla tabağa taşıdığı görülebilmekte.

Çömleğin damakta yarattığı hazzı yakından hissedebilmeniz mümkün. Bunun için Çamlıca Tepesine gidip, kuru fasulyeyi ziyaret etmek yeterli olacaktır. Muhteşem tat ve seyir zevki bir arada Çamlıca Tepesinde. Hizmet vermeye çok erken saatlerde başlayan marka, kapanışı da gece saatlerinde gerçekleştiriyor. Haftanın her günü müşteriye ulaşan çömlek kuru fasulye çalışma saatleriyle de müşterinin onayını kazanıyor.

Çömlek Kuru Fasulye Faaliyet Alanları

Marka, çeşitli organizasyonları da bünyesinde barındırıyor. Düğün, nişan yemek organizasyonları alanlarında müşteriye hizmet götürüyor. Her alanda müşteriye kaliteli hizmet sunmayı hedefliyor. Yemek organizasyonları için bir firma aranıyor ise, Çamlıca Tepesinde yer alan çömlek kuru fasulyeyi tercih edebilirsiniz.