Hamsi Tava

Hamsi Tava

Hamsi Tava

Avlanma sezonlarının en tanınan isimlerinden birinin hamsi olduğunu söyleyebiliriz. Balık severlerin vazgeçemediği lezzetlerin başında gelen hamsi tava özellikle Karadeniz bölgesinde coğrafi işaret derecesine sahip olan bir yemektir. Ürünlerimiz arasından en çok tercih edilen bu ürünümüz, taze olarak marinalardan getirilip sizlerin sofralarınıza sunulmaktadır.

Omega-3 değeri bakımından oldukça yüksek olan bu ürünlerimizin ayrıca sağlığa yararlı olduğu bilinen bir gerçektir. Ayrıca bu ürünün tüketilmesinde bilinmesi gerekenler vardır. Özellikle deniz ürünlerinin tüketimi esnasında yoğurt veya ayran gibi ürünleri beraberinde tüketmemeniz gerekmektedir aksi halde gıda zehirlenmelerine sebep olabileceği gibi sizleri de rahatsız edici durumlara sokabilir. Bu sebepten özellikler deniz ürünleri ile birlikte tüketmemeye özen gösteriniz.

Hamsi Tava Nasıl Yapılır?

Bir sürü tarifi bulunan hamsi tava, işletmemizde bulunan şeflerimizin özel tarifleri sonucu sofralarınıza gelmektedir. El lezzetleri oldukça yüksek olan ve alanlarında profesyonel olan şeflerimiz geleneksel yemeği kendi tarifleri ile harmanlayıp etrafa yemesi keyifli müthiş ürünler çıkarmaktadır. Özellikle geleneksel ve doğal yollardan üretilmiş Karadeniz usulü mısır unu ile hazırlanmakta olan tariflerimiz şeflerimizin sihirli dokunuşları ile birlikte eşsiz lezzetlere evrilmektedirler.

Pişirme süresi, kullanılan yağ, kullanılan malzemeler ve kullanılan pişirme tavası olmak üzere yemeğin lezzetini etkileyen çok fazla unsur bulunmaktadır. İşletmemiz birinci kalite ürün ve malzemelerle hazırlamakta olduğu ürünleri sizlerin beğenisine sunmaktadır. Bu harika yemeğin tadı eşsiz lezzetli salata ile birlikte son derece güzel olmaktadır. Pek çok salata türüne de sahip olan işletmemiz şefin tavsiyesine başvurarak seçeneklerden birine sahip olabilirsiniz.

Hamsi Tava Fiyatları

Alanlarında uzmanlaşmış ve lezzet konusunda da oldukça iddialı olan şeflerimiz tarafından hazırlanan ürünlerimiz arasında hamsi tava oldukça rağbet göre bir yemek çeşitimizdir. Müşteri memnuniyetini üst düzeyde tutmayı amaçlayan işletmemiz ürünlerin lezzet ve kalitesi bakımından üst düzeyde tutarken fiyatlandırma kısmını uygun tutmaktadır. Piyasaya göre fiyatlarımızı daha uygun seçenekler dahilinde hazırlamaktayız ki her insan işletmemizdeki bu eşsiz yemeklerin tadına varabilsin ve damaklarında bu yemeklerin olması gerektiği tadları alabilsin diye. İşletmemizi mesai saatleri doğrultusunda istediğiniz zaman ziyaret edebilir ve bu eşsiz ürünlerin tadına bakabilirsiniz.