Tereyağlı Muhlama

Tereyağlı Muhlama

Tereyağlı Muhlama

Karadeniz bölgesinin adıyla nam salmış ürünlerinden biri de tereyağlı muhlamadır. Eşsiz lezzeti ile geçmişten günümüze kadar uzanan bir geçmişe sahip bu ürünümüz özellikle kahvaltı zamanlarında masalarımızı hem güzel kokusu hem de harika lezzeti ile süslemektedir. İşletmemiz bünyesinde çalışmakta olan ve alanlarında profesyonel olan şeflerimizin özel tarifleri ile harmanlanıp kahvaltı sofralarınıza eşlik eden bu yiyecek aynı zamanda lezzet ödüllerine de sahiplik etmektedir. Tarif bakımından çok çeşitli tariflere sahip olan bu ürün, şeflerimizin özel spesiyali olarak hazırlamış olduğu tarif ile birleşince ortaya üstün damak zevkine sahip olan bir ürün olduğu müşterilerimiz tarafından sürekli dile getirilmektedir.

Tereyağlı Muhlama Nasıl Yapılır?

İşletmemiz bünyesinde çalışmaya devam eden ve alanlarında oldukça deneyimli ve el lezzeti yüksek olan şeflerimizin özel tarifleri ile hazırlanmakta olan tereyağlı muhlama müşterilerimize gurme bir lezzet sunmaya açıldığı tarihten itibaren devam etmektedir. Karadeniz’in meşhur tereyağı ile yapılmakta olan bu ürün, çiftçisinden yeni öğütülmüş mısır unu ile harmanlanıp ardından özel olarak hazırlanmakta olan tuzlu çökelekle veya tarifinden kullanılması uygun görülen diğer peynirler ile karıştırılıp özenle harmanlandıktan sonra sofralarınızda yer bulabilmek için özenle servis edilme işlemi gerçekleştirilmektedir. Daha lezzetli, doğal ve daha sağlıklı bir yemeğe sahip olmak isteyenler işletmemizi sıklıkla ziyaret edip ürünlerimizin tadına bakmaktadır. Zira bu ürünümüz her yerde tüketilmemesi gerekmektedir. Çünkü herkes kıvamını tutturamaz, kıvamını ancak profesyonel olarak pişirme derecesini, doğru peyniri ve tuz miktarını tutturabilen insanlar yapabilir, tıpkı işletmemizdeki şeflerimiz gibi…

Tereyağlı Muhlama Fiyatları

Kahvaltıların vazgeçilmez ürünlerinden biri olan ve tüketilmesi oldukça lezzetli olan tereyağlı muhlama, özellikle işletmemiz bünyesinde oldukça rağbet gören ürünlerden bir tanesidir. Deneyim ve el lezzeti olarak kariyerlerinde çığır açmış olan şeflerimiz tarafından özenle ve sevgi ile hazırlanan ürünlerimizin hazırlanma aşamasında kullanmış olduğumuz ürünler tamamen doğal ve sağlığa yararlı ürünlerdir diyebiliriz. Fiyatlandırma konusunda kullanmış olduğumuz malzemeler kalite standartları çerçevesinde üstün olmakla birlikte uygun fiyatlı yapısından dolayı oldukça bütçe dostu olduğu söylenebilir. Her insanın bu leziz yemekten tadabilmesi için fiyatlarımızı oldukça uygun olarak ayarlamaktayız.