Çamlıca Kahvaltı

Çamlıca Kahvaltı

Çamlıca Kahvaltı

İstanbul’un trafiği, yoğunluğu, kalabalığı, stresi gibi durumlardan kaçıp en azından bir cumartesi ya da pazar günü, ailecek ya da dostlar ile birlikte bir kahvaltı yapmanın tadı herhalde o stresi atmaya yardımcı olacaktır.

İstanbul’da harika bir gün yaşamak için hazırlanmak ve yola çıkmanın keyfini yaşamak gerekir. İstanbul’un en güzel tepesine gidip İstanbul’a tepeden bakmak ve deniz manzaralı restoranlar da keyif çıkarmak, hayatın bütün sıkıntı ve stresinin azalmasına ya da atılmasına vesile olacaktır. Hareketli geçen hayatın belli zamanlarında dinlenmek amacıyla bireyin kendisine yapacağı en güzel iyilik olacaktır, İstanbul’un en güzel tepesi olarak bilinen Çamlıca Tepesi’ne çıkıp harika bir kahvaltı yapmak.

Mekanlar İle İlgili Tavsiyeler

Manzarası ile adeta İstanbul'u ayaklar altına alan ve yakından değil de uzaktan izleyen bireylerin Çamlıca tepesi Sosyal tesisleri ve restoranları ile ilgili haftanın hemen her günü çok yoğun bir ilgi görmesi kaçınılmaz olmaktadır. Özellikle de buraya gelen bireylerin daha fazla olması, Çamlıca tepesi’nin cafelerinin ve sosyal alanlarından da artmasına önayak olmuştur.

Çamlıca kahvaltı ile ilgili olarak bazen bireyin kendisine ya da sevdiklerine hediye etmek amacıyla birlikte Çamlıca Tepesi’nde kahvaltı günlerini düzenleyerek hem sağlıklı beslenme, hem de zamandan ve yoğunluktan biraz çalıp kafa dinleme platformları oluşturabilirler.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne Bağlı Çamlıca Sosyal Tesisleri

Çamlıca kahvaltı tepesi’nin çok geniş bir İstanbul Büyükşehir Belediyesinin düzenlemiş olduğu Çamlıca Sosyal Tesisleri adı altında faaliyete geçirilmesi İstanbul halkına çok büyük bir hizmet olduğu düşünülmektedir. Bu tesiste özellikle de sabah vakitlerinde kahvaltının çok iyi bir şekilde yapılabilmesi mümkün olmaktadır. Ayrıca akşam güneşinin batışı, kahvelerin yudumlanması esnasında izlenmesi de ayrı bir keyif katmaktadır.

Ayriyeten Çamlıca kahvaltı alanları çok geniş bir menüye sahip olan restoran kısımlarında ise çok lezzetli ve çok çeşitli yemekleri tatmak da insana ayrıca bir tat vermektedir. Çamlıca sosyal tesislerine gelip de yürüyüş yapmamak herhalde olmaz. Bu nedenle mükemmel bir manzaranın eşliğinde yürüyüş yapmak ve yorulduktan sonra güzel bir şeyler yemek ya da içmek mükemmel bir fikir olacaktır. Hem İstanbul'un stresinden, trafiğinden ve kalabalığından kaçmak isteyen hem de İstanbul’a daha yakın ve İstanbul’un güzelliklerini daha cazibeli bir şekilde yaşamak isteyen kişilerin tercih etmeleri gereken yerdir Çamlıca kahvaltı mekanları.

Serpme ve kahvaltı tabakları menüsü şeklinde Çamlıca Tepesi’nde kahvaltı yapılabilecek bazı mekanlar bulunmaktadır. Bunlardan bir tanesi de beyaz köşk, özellikle de nezih bir mekan olması yönüyle müşteriler tarafından oldukça takdir edilmektedir.

Kahvaltısı başta olmak üzere zengin menüsü ve diğer meşhur tatlıları ile misafirlerini en iyi şekilde ağırlayan bu mekan İstanbullu ya da İstanbul’a ziyaret amacıyla gelip de gezmek isteyen bireylere mükemmel ve eşsiz dakikalar yaşatacaktır.

Dengeli ve sağlıklı beslenmek isteyenlerin özellikle de ziyaret etmeleri gereken mekanların başında Çamlıca kahvaltı alanları gelmektedir.