İstanbul Hamsi Tava

İstanbul Hamsi Tava

İstanbul Hamsi Tava

İstanbul hamsi tava Karadeniz’den çıkıp metropolde yeniliyor. İstanbul’un en lezzetli restoranlarından biri olan Çömlek, balık tutkunlarına keyifli bir sofra kuruyor. Bilindiği üzere avlanma sezonu açıldığında en popüler yeri hamsi tutuyor. Tüm Türkiye’nin tutkunu olduğu hamsi kızartma, buğulama, hamsi pilav ve hamsi tava tarifleriyle Çömlek’te servis ediliyor. Çömlek restoranın en sevilen tariflerinden olan hamsi tava, önce enfes tadıyla sonra ise faydalarıyla yaşam kalitesini adeta artırıyor. İstanbul hamsi tava lezzetini tazeliğinden alıyor. Tam avlanma sezonunda şehrin en taze hamsilerini toplayan restoranımız, şefimizin özel sırlarıyla pişirdiği hamsiyi beğenilere sunuyor. Hamsi küçük, lezzetli ve faydalı içeriğiyle tava yemeğine çok yakışıyor, etkileyici bir öğüne dönüşüyor.

Hamsi Tavanın Doğuşu

İstanbul hamsi tava durağı Çömlek, geleneksel tatları şehir halkıyla buluşturuyor. Basit gibi görünen hamsi yemeği, doğru yöntemlerle pişirilmediğinde yavan bir tat bırakabiliyor. Şeflerimiz tazecik hamsileri özenle ayıklayıp temizledikten sonra mısır ununa bulayarak kızdırılmış yağ olan tavaya dizer. İnci gibi dizilen hamsiler çift taraflı kızartıldıktan sonra servise hazır hale getirilir. İstanbul hamsi tava diğerlerinden farklı olarak kusursuz yağ dengesine sahiptir. Yiyenler asla ağırlık hissetmez, yağın baskın tadına maruz kalmaz, çıtır hamsi lezzetinin keyfini çıkarır. Çömlek İstanbul hamsi tava menüsü bol yeşillik, limonla servis edilir. Deniz ürünlerinin hafif tadı her lokmada hissedilir. Hamsi tava bu hafifliği şefimizin lezzet sırlarıyla yoğun biçimde hissettirir.

İstanbul’un En İyi Hamsi Tavası Uygun Fiyat Avantajıyla

İstanbul hamsi tava fiyatları üstün lezzetiyle birlikte Çömlek’te konuklarımızı bekliyor. Şehir yaşamında nezih, rafine bir restoranda geleneksel tatları denemek isteyenler Çömlek’i tercih ediyor. Çünkü Çömlek sadece mükemmel menüsü ile değil güler yüzlü personel desteği, şık iç mekân tasarımı, değişmeyen lezzet kalitesi, hızlı servisi, kusursuz hizmetleri ve avantajlı menü fiyatları ile beğenileri topluyor. Çömlek misafirleri nefis hamsi tava menüsünü hesaplı fiyatlarla servis ediyor. İster tek ister çift isterse aile olsun, her konuk Çömlek’te hesap endişesi taşımadan İstanbul’un en iyi hamsi tavasını tadabiliyor. Siz de bu tatla buluşmak isterseniz Çömlek, sizinle.