Kuru Fasulye

Kuru Fasulye

Kuru Fasulye

Etli kuru fasulye İstanbulluların çok sevdiği ve Çömlek’te yemeyi tercih ettiği geleneksel bir lezzettir. Neredeyse bütün yemeklerin temelini oluşturan soğan, salça ve yağ üçlüsü en çok kuru fasulyeye yakışıyor, etle desteklenerek dillere destan bir lezzete dönüşüyor. Kuru fasulye etli ve etsiz seçeneklerle sofraları süslerken yanında pilav, turşu, soğan, yeşillik, biber gibi tamamlayıcı lezzetler sunuluyor. Çömlek tam bir keyif sofrası yaratan kuru fasulyeyi geleneksel Türk mutfağının incelikleriyle servis ediyor. Kuru fasulye toprak kaplarda, çömleklerde pişirilerek servis ediliyor, yanında tel tel pirinç pilavı ve yeşilliklerle dengeli, sağlıklı menü oluşturuluyor. Çömlek’te kuru fasulye yemek her zaman ayrıcalıklı sayılmıştır. Konuklar burada bir tabak yemekten ziyade lezzetli bir deneyim tadıyor.

İstanbul’un Meşhur Çömlek Kuru Fasulyesi

İstanbul’un en meşhur kuru fasulyecisi olarak tanınan ve çokça tavsiye edilen Çömlek Restoran, kuru fasulyenin lezzet çıtasını asla düşürmüyor, şehrin sembol işletmelerinden olma özelliğini koruyor. Kuru fasulye malzeme kalitesine, pişirme yöntemine, servis kalitesine önem verilen bir yerde yenildiğinde lezzetini gösteriyor, doyumsuz bir tat sunuyor. Çömlek, İstanbullulara ve şehre ziyarete gelen yerli – yabancı tüm turistlere geleneksel Türk mutfağının şahı olan kuru fasulyeyi kusursuz bir lezzetle tattırıyor. Kuru fasulyeyi bir üst noktaya taşıyan püf noktalarını incelikle uygulayan Çömlek aşçıları, her kaşıkta doyumsuz bir lezzet sunuyor. Çömlekte kuru fasulye yemeyenler, restoranın kendine has sunumuna bayılıyor, geleneksel yemeği modern zamanların en keyifli mekânında yemenin keyfini çıkarıyor.

Kuru Fasulyenin Zamansız Lezzetiyle Tanışmaya Davetlisiniz

Etli, pastırmalı, sucuklu, sebzeli, klasik, etsiz birçok farklı tarife sahip olan kuru fasulye, Çömlek Restoran’da tam ağızlara layık bir formda servis ediliyor. Herkesin damak zevki ayrı olduğundan Çömlek geniş lezzet seçeneği oluşturuyor, özel sunumuyla damak yolculuğunu başlatıyor. Kuru fasulyenin meşhur lezzetini Çömlek’te yeniden keşfetmek için restoranımıza misafir olabilirsiniz. Dört mevsim tüketmekten keyif duyulan kuru fasulye, en leziz haliyle Çömlek Restoran’da sizlerle buluşuyor. Geleneksel ve faydalı lezzetin kapılarını aralamak için bizi tercih edebilir, özel günlerinizde ve davetlerinizde yemek hizmetimizden yararlanabilirsiniz.