İstanbul Tereyağlı Muhlama

İstanbul Tereyağlı Muhlama

İstanbul Tereyağlı Muhlama

Kahvaltıların vazgeçilmez lezzetlerinden biri olan tereyağlı muhlama enfes tadıyla damaklarımızı yıllardır şenlendirmeye devam etmektedir. Doğal yollardan tavaya gelmiş olan tereyağımız ile yaptığımız bu leziz yiyeceğimiz özellikle Karadeniz bölgesinin coğrafi işaretidir diyebiliriz. Mutfağımızda şeflerimizin özel spesiyali olarak hazırlanan ve sofralarınızda yer bulmaya devam eden bu meşhur yiyeceğimiz şeflerimizin kendine özel tarifleri ile lezzetine lezzet katmaktadır.

İstanbul tereyağlı muhlama denilince akla ilk gelen yerlerden birinin işletmemizin olması büyük bir gurur kaynağımızdır. Alanlarında oldukça yetenekli ve el lezzetleri oldukça yüksek olan şeflerimiz tarafından hazırlanan ürünlerimiz iddialı damak tadına sahip olan siz değerli müşterimize sunulmak üzere özenle hazırlanıp sunumu gerçekleştirilmektedir.

Tereyağlı Muhlama Nasıl Yapılır?

Şeflerimizin özel spesiyali olarak hazırlanan ve sunulan yemeklerimiz oldukça rağbet görmektedir. Özellikle tereyağlı muhlama denilince akla gelen işletmemiz hazırlanan tariflerimiz ile sizlere eşsiz tatlar sunmak için özenle ve sevgi ile hazırlanmaktadır. Ayrıca kuymak olarak da bilinen bu ürünümüz tereyağı, mısır unu ve özel olarak hazırlanan tuzlu çökelek veya diğer özel peynirler kullanılarak yapılmaktadır.

Herkes muhlama yapabilir gibi görünebilir ancak özel tarifleri tutturmak oldukça zor olmaktadır. Kıvam olarak tereyağını ve peynirini doğru bir zamanlama ile pişirmek çok önemlidir. Ayrıca kullanacağınız peynirin çeşidi ve tuz miktarı da ürününüzün tadının değiştirebileceği gibi lezzetinde de değişiklik yapması oldukça olası bir durumdur. Bu noktada alanlarında ünlü olan şeflerimizin hazırlamış olduğu ürünler hem lezzetli hem de dünya standartlarında olmaktadır.

İstanbul Tereyağlı Muhlama Fiyatları

Karadeniz mutfağının vazgeçilmez ve lezzetli tereyağlı muhlama alanlarında bir numara olan şeflerimiz aracılığı ile sofralarınızda buluşmaktadır. Lezzetli olmasının yanı sıra oldukça uygun fiyatlarda olan bu muhteşem ürünlerimizi tadarken bir yandan lezzeti ile başınızı döndürürken bir yandan da fiyatlarının oldukça düşük olduğundan dolayı diğer işletmelere kıyasla daha hesaplı olacaktır. Kullanılan malzemeler özenle seçilmiş olup tamamen doğal ürünlerden oluşmaktadır. Bu sebeple lezzet konusunda oldukça iddialı olmaktadır. Ürünlerimizin lezzetlerine bakabilmek için işletmemizi çalışma saatlerimiz içerisinde ziyaret edebilir ve bu eşsiz lezzetleri tadabilme fırsatına sahip olabilirsiniz.